Handleiding Ikea kast-astrofe

Stap 1: bevestig 4 poten aan een bodemplaat

Stap 2: bevestig de bovenplaat aan de 4 poten

Stap 3: schroef de poten weer los van de bodemplaat om die laatste nog even om te draaien…

Stap 4: schroef de poten weer vast (je bent nu net zover als na stap 2)

Stap 5: schroef de poten weer los om de voorste met de achterste poten om te ruilen (je bent nu net zover als na stap 2)

Stap 6: bevestig de dwarslat aan de achterkant

Stap 7: schroef de poten weer los, omdat je inziet dat dat je ze bij stap 4 toch wèl goed om had… (je bent nu net zover als na stap 2)

Stap 8: bevestig de 2 deurtjes

Stap 9: bevestig de glazen wanden en planken en bedenk vooral niet dat je er al in 5 stappen had kunnen zijn

Tsja, vergeleken met mijn vader en mij zijn Buurman en Buurman een professioneel klusteam en dat terwijl we zo goed waren begonnen met het restylen van de slaapkamer van Froukje!

Froukje is dit jaar een heuse brugpieper geworden, dus haar meisjeskamer moest een make-over, geen twijfel mogelijk. Het rode behang met de bloemetjes liet eenvoudig los en het sausen van dat ene wandje ging vlekkeloos!

Zelfs het behangen verliep soepeltjes.

Alleen jammer van dat ene kastje dus. Gelukkig zijn pubers niet zo geïnteresseerd in het proces en hebben ze alleen oog voor het eindresultaat en bleef het dus bij een hoop gegrinnik van mijn vader en mij (of vooral van mij eigenlijk). We hebben samen de deal gesloten om het er niet meer over te hebben, maar ik hoop op een specifiek lootje voor pakjesavond….

het eindresultaat

1.159 gedachten over “Handleiding Ikea kast-astrofe