Waarom ik hartsvriendin gezocht schreef

Het begon allemaal met een schrijfwedstrijd in het tijdschrift Vriendin waar mijn schrijfmaatje Tamara (Haagmans) mij op wees. Het thema was -hoe kan het ook anders- vriendin en het genre chicklit. Met nog weinig dagen op de teller begon ik als een idioot te schrijven, want aan ideeën heb ik meestal geen gebrek (dus wie ooit riep; elke gek zijn gebrek, zat er werkelijk mijlenver naast).

Het resulteerde in een ruwe versie van een manuscript en daar heb ik aan gesleuteld tot de deadline me onverbiddelijk maande het in te sturen. Ik -je raadt het al- won de wedstrijd helaas niet, maar was wel zo eigenwijs om het naar een uitgever te sturen.

En nu ligt de eerste versie van Hartsvriendin gezocht op het bureau van de redacteur van uitgeverij Ellessy en gaan we de aankomende periode aan het werk om er een fantastisch boek van te maken dat dit voorjaar gaat verschijnen.

En daarnaast zal ik hier regelmatig berichtjes delen. Niet alleen over de voortgang van het boek, maar ook van mijn wervelende schrijversbestaan (of bruut eerlijk; laat dat ‘wervelende’ maar weg), mijn nog veel spannender avonturen met mijn collega’s op het accountantskantoor waar ik werk (echt, ‘the Office’ is er niets bij) en natuurlijk mijn bestaan als single moeder van 3 kinderen, diamantjes, of nee, pareltjes die ik aan de mensheid gun; echt geweldig zijn ze, daar zal menigeen heel blij van worden (vooral de juf op school).

Tot later!

Liefs Jellie

17 gedachten over “Waarom ik hartsvriendin gezocht schreef

 • 10 december 2020 om 16:29
  Permalink

  Pretty! This was a really wonderful article. Thank you for supplying this information. Storm Gordy Reine

  Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 23:23
  Permalink

  Allen nog veel veerkracht toegewenst voor de laatste werkdagen en de lange terugreis. We hopen dat alle Roemeense uitvoeringen jullie goed bekomen. Groet van opa en oma Niesing Fiorenze Jaime Astrea

  Beantwoorden
 • 1 februari 2021 om 14:26
  Permalink

  continuously i used to read smaller content that also clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading at this place. Tomasine Peyter Phoebe

  Beantwoorden
 • 1 februari 2021 om 22:06
  Permalink

  Good post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis. Julita Inger Torry

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 17:32
  Permalink

  Thanks for your exciting article. One other problem is that mesothelioma is generally the result of the breathing of materials from asbestos, which is a carcinogenic material. It really is commonly observed among workers in the engineering industry who may have long experience of asbestos. It could be caused by living in asbestos protected buildings for an extended time of time, Genetics plays a crucial role, and some folks are more vulnerable towards the risk compared to others. Merna Isacco Weylin

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 17:51
  Permalink

  erat lacus, sollicitudin placerat, facilisis nec, tempor nec, elit. Pellentesque iaculis urna ut leo mattis sagittis. Cras urna. Vestibulum malesuada orci eget leo. Krystalle Karlan Grossman

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 19:47
  Permalink

  qmz outdoor oil boilers prices ireland xea outdoor oil boilers prices ireland Carolann Zeke Bertelli

  Beantwoorden
 • 7 februari 2021 om 00:03
  Permalink

  Awesome article. Having a nagging wife is indeed frustrating Jonell Clive Sikorski

  Beantwoorden
 • 7 februari 2021 om 00:03
  Permalink

  Rattling nice style and design and great content material , very little else we need : D. Faith Robinet Zosi

  Beantwoorden
 • 7 februari 2021 om 02:13
  Permalink

  I wanted to write down a brief word so as to say thanks to you for all the wonderful facts you are giving at this website. My rather long internet lookup has at the end of the day been compensated with useful suggestions to talk about with my colleagues. I would repeat that we website visitors are very much endowed to be in a very good community with many brilliant individuals with useful tactics. I feel truly lucky to have discovered your entire website and look forward to really more pleasurable minutes reading here. Thanks once again for a lot of things. Binny Darby Cho

  Beantwoorden
 • 13 februari 2021 om 11:48
  Permalink

  Remarkable! Its truly remarkable article, I have got much clear idea about from this piece of writing. Gabbi Royce Thain

  Beantwoorden
 • 13 februari 2021 om 12:38
  Permalink

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.| Allyson Udale Marketa

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *